Make Up For Ever Full Cover Extreme Camuflage Cream

00:08


Kada bih morala izabrati, među korektorima koje posjedujem, koji najbolje prekriva sve nepravilnosti na licu to bi bez razmišljanja bio Make Up For Ever korektor o kojem vam pišem u ovom postu. Zapravo, riječ je o kamuflaži u kremastom obliku sa izrazito jakom prekrivnom moći. Ovaj proizvod nije namijenjen za prekrivanje podočnjaka već za skrivanje većih nepravilnosti na licu kao npr. ožiljaka, akni, madeža, hiperpigmentacijskih mrlja pa čak i tetovaža.



Full Cover korektor dolazi u 12 nijansi, a ja posjedujem nijansu 05 Vanilla. Kako ga nisam imala namjeru koristiti za posvjetljivanje okoloočnog područja kada sam ga kupovala uzela sam nijansu najsličniju svojoj boji kože. Rok trajanja mu je 12 mjeseci i vodootporan je, što ga čini idealnim za toplije dane. Ne sadrži parfeme, nekomedogen je i pogodan za osjetljivu kožu. 



Tekstura mu je kremasta no poprilično gusta. Količina koja vam je potrebna za prekrivanje naravno ovisi o onome što želite sakriti, ali za prištić, crvenilo, diskoloraciju  ili kakvu mrljicu vam zaista nije potrebno mnogo. Ja ga nanosim sa preciznim kistićem i doslovno prekrijem samo dio koji želim. Ovo nije korektor kojega ćete utapkavati na pola lica i blendati kistom. Vrlo brzo se suši i zbog toga nikako nije pogodan za okoloočno područje. Jednostavno djeluje preteško i „cakey“ ako ga se nanese više nego što je potrebno.




Jednom kada nanesete ovaj korektor i on se osuši ne morate se brinuti oko toga da će izblijediti ili da će se početi skidati sa lica tokom dana. On ne mrda sve dok ga ne odlučite skinuti bez obzira na vremenske (ne)prilike. Sa jednim slojem možete doći do gotovo potpune prekrivnosti. Svako crvenilo, puknutu kapilaru ili bilo što što vam smeta na licu, vjerujte mi, ovaj korektor će sakriti. Jedino što vam je potrebno su precizan kist i mirna ruka. 😊 Ja ga koristim ispod ili iznad tekućeg pudera, ovisi kako koji put.








Miris mu je nenametljiv te ga zaista niti ne osjetim s obzirom na to koliku malu količinu koristim. Pakiran je u jednostavnu plastičnu tubu sa čepom na odvrtanje. Zbog nedostatka spužvastog aplikatora najlakše, a i najviše higijenski je koristiti ga sa kistom. Količina od 15 ml i više je nego dovoljna da ga godinama koristim uz uvjet da nakon isteka roka trajanja ne promijeni miris/djelovanje/teksturu.




 Make Up For Ever proizvode možete kupiti u SOCAP trgovinama i online. Ukoliko još niste čule za MUFE, riječ je o francuskom brendu koji je izuzetno cijenjen u make up svijetu te među vizažistima i  ljubiteljima kvalitetne kozmetike. Jedan od najpoznatijih proizvoda svakako im je tekući puder HD Foundation. Cijena ovog korektora iznosi 269,00 kuna.

Jeste li isprobale ovaj korektor i koje je vaše mišljenje o njemu? Za kojim vi proizvodima posežete kada trebate jako prekrivanje?






You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Like us on Facebook

Subscribe